| BEYYURDU KÖYÜ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
| Konu: BEYYURDU KÖYÜ Paz Haz. 29, 2008 3:56 pm | |
| RESİM YOLLAMAK İÇİN ÖNCE CEVAP YAZ BUTONUNA TIKLAYIN.SONRA SİMGESİNE TIKLAYARAK RESMİNİZİN KAYDINI YAPIN.SONRADA O SİMGENİN YANINDAKİ SİMGEYE TIKLAYARAK ADRESİ ORAYA YAPIŞTIRIN VE TAMAM BUTONUNA BASIN.BÖYLECE RESMİNİZ YÜKLENMİŞ OLACAKTIR. | |
|
| |
ayhan
| Konu: Geri: BEYYURDU KÖYÜ Cuma Ağus. 29, 2008 12:02 am | |
| sevgili hınıs belediyesi ve yetkilileri ben hınıs beyyurdu doğumluyum ve yıllardır istanbuldayım oralara gelmek birtürlü nasip olmadı gönlerce köyüme ait bir tek fotoğraf aradım ama nafile beyyuruya ait bi tek fotoğraf yayınlamak zor olmasa gerek sevgili site yöneticileri ve değerli muhtarımız bu konuda biraz daha duyarlı olurlarsa özellikle muhtar bey olurlarsa seviniriz | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: BEYYURDU KÖYÜ Cuma Ağus. 29, 2008 9:55 am | |
| Ayhan kardeşim veya abim yaşını bilmiyorum.Oyüzden sadece Ayhan bey diyeyim.beyyurduya ait resimi köyünden birinin göndermesi gerekiyor.ben hınıs dışındayım.bana gelen bilgileri resimleri girerek bu siteyi yönetiyorum. HEM SİTEYE RESİM GÖNDERMEKTE OLDUKÇA KOLAY.ANASAYFADA VİDEO VERESİM NASIL GÖNDEREBİLİRİM BÖLÜMÜNDE RESİMLİ OLARAK AYRINTILI ŞEKİLDE ANLATTIM. oYÜZDEN KÖYLÜLERİN DE VARSA BEYYURDUNUN RESİMLERİ SİTEYE GÖNDEREBİLİRLER. ŞUNU UNUTMAMAK GEREKKİ SİZİN KÖYÜNÜZÜ EN İYİ SİZİN KÖYLÜLER TANITABİLİR.bU GÖREV EN BAŞTA SİZE DÜŞER. | |
|
| |
djketenci
| Konu: Geri: BEYYURDU KÖYÜ C.tesi Ekim 18, 2008 10:23 pm | |
| selam beyyurdu köyüne selamlar hınıs i.m.k.b den eser - mirza - ümit - volkan -abdullahha burdan cok cok selamlar eger bu foruma girerlersen bana ulaşmaya çalışsınlar tanıyanlar söyler inşalah sleamlarımı necati sönmez.. | |
|
| |
Cevdet ÇİFTÇİ
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 09/11/08 Yaş : 36 Nerden : BEYYURDU KÖYÜ (HAKKARİ ŞEMDİNLİ)
| Konu: Geri: BEYYURDU KÖYÜ Cuma Şub. 13, 2009 9:41 pm | |
| HAKKARİ ŞEMDİNLİ BEYYURDU KÖYÖ Ekleyen Cevdet ÇİFTÇİ | |
|
| |
Cevdet ÇİFTÇİ
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 09/11/08 Yaş : 36 Nerden : BEYYURDU KÖYÜ (HAKKARİ ŞEMDİNLİ)
| Konu: Geri: BEYYURDU KÖYÜ Cuma Şub. 13, 2009 9:43 pm | |
| | |
|
| |
Cevdet ÇİFTÇİ
| Konu: Geri: BEYYURDU KÖYÜ Cuma Şub. 13, 2009 9:56 pm | |
| günderen cevdet çiftçi lütfen en kısa sürede bu resimleri köy tanıtıma ekleyin | |
|
| |
Cevdet ÇİFTÇİ
| Konu: Geri: BEYYURDU KÖYÜ Cuma Şub. 13, 2009 10:11 pm | |
| beyyurdu ve nazım çiftçi | |
|
| |
GÜRKAN Ö Misafir
| |
| |
NAİF ÇİF Misafir
| Konu: TEŞEKÜR BORCU Paz Mayıs 03, 2009 12:26 pm | |
| slm ben öncelikle kendimi tanıtayım. beyordu köyünde oturmaktayım ismim naifçiftçi ve bu site de güzel ve ilgili bilgileri yazan cevdet arkadaşımız için ondan teşekürlerimi diliyorum ben şoanda askerdeyim ve şafak 300 başka yok. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. |
|
| |
ERKAN P Misafir
| Konu: SELAM Ptsi Ağus. 24, 2009 4:19 pm | |
| selam ümit neyapiyon nezaman geliyon kese selam söyle safak karanlık |
|
| |
NAİF ÇİF Misafir
| |
| |
hınıs Misafir
| Konu: Geri: BEYYURDU KÖYÜ Salı Ekim 05, 2010 2:25 pm | |
| ahan bey kendinize site açmak önemlideyil köyümüzün resimlerini koysanız iyi olur |
|
| |
| BEYYURDU KÖYÜ | |
|